Prima d.o.o. 

 

PRIMA d.o.o. je ponudnik celovitih tiskarskih storitev, ki mu zaupajo številna podjetja v Sloveniji in v regiji. Od svoje ustanovitve leta 1990 naprej podjetje neprestano izboljšuje svoje znanje in širi svoje storitve, ki danes obsegajo najpomembnejše tiskarske tehnike: offset in rotacijski tisk, digitalni, sito in tampo tisk ter sublimacijo. V našem portfelju lahko najdete vse vrste papirnatih izdelkov kot tudi izdelke iz drugih materialov (tekstil, les, kovina, plastika itd). Poleg tiskarskih storitev nudimo tudi grafično oblikovanje, poslovna in promocijska darila in organizacijo dogodkov.

 

Kvalitetni in zanesljivi izdelki in storitve so rezultat 25-letnih izkušenj, strokovnega znanja zaposlenih in uporabe najsodobnejših tehnologij, ki nam omogočajo, da uspešno zadovoljujemo zahteve strank. Našo poslovno uspešnost je prepoznala tudi Gospodarska zbornica Slovenije, ki nam je podelila certifikat poslovne odličnosti "Excellent SME Slovenia".

 

Skrb za zdravo družbeno in naravno okolje je v središču sprejemanja naših strateških in vsakodnevnih odločitev. Za doseganje okolju prijaznih rezultatov imajo vsi naši papirji FCS® certifikat, ki zagotavlja sledljivost lesa od tiskalnika do gozda.

 

     
 

 

Naši naročniki 

 

Zaupajo nam številni naročniki: Zavarovalnica Triglav, Telekom Slovenije, NLB, dm drogerie markt, Ministrstvo za delo, družino in socialno varnost, Lek, Porsche Slovenija, Vega, Pfizer, Le Coq Sportif, Iran Air, Manner, Casali, Münchenski sejem, G3 Spirits in drugi.

Prima d.o.o., Brnčičeva 31 1231 Ljubljana-Črnuče T: + 386 1 530 32 80, F: + 386 1 540 32 86 E: info@prima-tisk.si